Cookie- og privatlivspolitik


Cookies

Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
https://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics
  • Facebook

 

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – ved udfyldning af formular

Når du booker besøg af vores rollemodeller eller ansøger om at blive rollemodel, udfylder du en formular, der indeholder dine personoplysninger. Vi behandler din e-mailadresse og dine oplysninger, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige indtil 3 år efter din booking er gennemført eller indtil 3 år efter du ikke længere er rollemodel hos os. De 3 år ekstra er fordi vi anvender oplysninger om besøg og rollemodeller til monitorering og afrapportering.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette gør du ved at kontakte os på rollemodel@eeo.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at stå opført i vores interne system.

 

Behandling af personoplysninger – ved tilmelding til nyhedsbrev eller påmindelsesmail

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev eller påmindelsesmail, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og påmindelser. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på rollemodel@eeo.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og påmindelser.

 

Behandling af personoplysninger – udfyldning af bookingformular

I forbindelse med booking af skolebesøg samt evaluering, har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger bruger og opbevarer vi, da det er nødvendigt for, at vi kan gennemføre det ønskede skolebesøg og efterfølgende evaluerer og afrapporterer på besøget. Vi opbevarer oplysningerne i op til 3 år efter de er opgivet i bookingformularen.

 

Behandling af personoplysninger – udfyldning af ansøgning til rollemodel

I forbindelse med ansøgning til at blive rollemodel, har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Din adresse
  • Din fødselsdato
  • Dit fag og din erhvervsskole
  • Din praktik/elevplads eller virksomhed
  • Din mester og mesters e-mailadresse

Disse personoplysninger bruger og opbevarer vi, da det er nødvendigt for, at at du kan være rollemodel. Vi opbevarer oplysningerne i op til 3 år efter, du er stoppet som rollemodel.

 

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

  • booking, evaluering og rollemodelansøgning  — Google analyse
  • håndtering af nyhedsbreve og påmindelser via e-mail — Mailchimp

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Erhvervsskolernes ElevOrganisation
Vibevej 31
2400 København NV
Tlf.: 25 10 00 46
E-mail: rollemodel@eeo.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Vejen til en erhvervsuddannelses behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.