Samarbejdspartnere

Villum Fonden logo

I VILLUM FONDEN vil vi gerne bidrage til, at de kommende generationer tager kvalificeret stilling til samspillet mellem natur, teknologi og menneske – og de samfundsmæssige og etiske problemstillinger forbundet hermed. Vi vil gerne bidrage til flere børn med stærk science-kapital.

Grundejernes Investeringsfond logo

I Grundejernes Investeringsfond arbejder vi for, at de private udlejningsejendomme løbende vedligeholdes og udvikles til at blive bedre og sundere. Opsparingen på GI-kontoen og de fordelagtige lån er med til at give et godt økonomisk fundament for den enkelte udlejer, som skal vedligeholde og forbedre bygningerne.

Nordea-fonden logo

Nordea-fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler vi ca. 500 mio. kr. til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. Vi uddeler også legater til studieophold i udlandet og tilbyder legatboliger til internationale kapaciteter.

Forvandlende Fortællinger logo

I Forvandlende Fortællinger ruster vi jer til at skrive ny historie og skabe et solidt og levende fundament for jeres kommunikation og udvikling. Vi skaber virkeligheden ud fra de historier, vi fortæller os selv og hinanden. De former vores liv, vores kultur, vores organisationer og vores samfund. I Forvandlende Fortællinger aktiverer vi de fortællinger, der gør os nysgerrige på hinanden og stærkere sammen i dag og i fremtiden.